Жителя Одеської області судитимуть за спробу вивезти ухилістів

Жителя Одещини судитимуть за спробу вивезти ухилістів.

Жителя Одещини судитимуть за спробу вивезти ухилістів. Фото: slovoidilo.ua

Події
09 сiчня 2023 15:49

Поліцейські направили до суду обвинувальний акт щодо 30-річного мешканця Роздільнянського району Одеської області у спробі незаконно переправити групу чоловіків за кордон. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Так, правопорушник із Великомихайлівської ОТГ за гроші намагався допомогти втекти до Молдови чотирьом чоловікам віком від 27 до 38 років із Миколаївської, Київської та Одеської областей. На півдорозі їх зупинили охоронці державного кордону України.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Поліцейські територіального підрозділу поліції в ході слідства встановили, що фігуранту за дзвінком вказали, де і кого забрати в свій автомобіль, відвезти "уклоністів" ближче до кордону з Молдовою та направити далі до сусідньої держави пішим маршрутом в обхід пунктів пропуску. За свої послуги він мав отримати по 100 доларів США з кожної особи.

Слідчі звинуватили чоловіка в замаху на незаконне переправлення осіб через державний кордон України, скоєне за попередньою змовою групою осіб щодо кількох осіб.

Обвинувальний акт поліцейські направили до суду. Тепер чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до семи років із позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах