Знайшли дрон і зловили дев'ятьох п'яних водіїв: одеські патрульні відзвітували за добу

Знайшли дрон і зловили дев'ятьох п'яних водіїв: одеські патрульні відзвітували за добу.

Знайшли дрон і зловили дев'ятьох п'яних водіїв: одеські патрульні відзвітували за добу. Фото: facebook.com/odesapolice

Події
18 сiчня 2023 10:21

Минулої доби патрульні поліцейські Одеси обробили 708 викликів. Про це повідомила речник Патрульної поліції в Одеській області Алла Марченко.

Також за добу правоохоронці перевірили 17 підозрілих осіб, доставили до відділення поліції п'ять порушників комендантської години. Протягом вихідних патрульні виявили дев'ятьох водіїв, які керували автомобілем у стані алкогольного сп'яніння.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

А вчора вдень патрульні отримали інформацію щодо виявлення підозрілого предмета. на місці виявили – дрон. Наразі встановлюється власник цього приладу.

Відповідно до вимог пункту четвертого розділу другого правил використання повітряного простору, а саме – "польоти безпілотних повітряних суден масою до 20 кг включно виконуються без подання заявок та отримання дозволів на використання повітряного простору" – під час воєнного часу не діють. Запуск БПЛА та легких літаків здійснюється виключно за погодженням територіального підрозділу Служби безпеки України.

За порушення зазначених вимог зловмисники притягатимуться до відповідальності. Усі не дозволені польоти безпілотних літальних апаратів вважатимуть шпигунством та диверсійною роботою на користь ворога.

Відео: facebook.com/odesapolice

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах