Знову виросли: ціни на новобудови в Одесі вже підскочили

Знову виросли: ціни на новобудови в Одесі вже підскочили.

Знову виросли: ціни на новобудови в Одесі вже підскочили. Фото: odessa.comments.ua

Події
06 червня 2022 19:25

Ціни на одеські новобудови знову піднялися, незважаючи на військовий стан та періодичні обстріли Одеси. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прес-службу проекту "ЛУН Місто".

Так, зараз середня вартість квадратного метра в Одесі становить близько 25 000 гривень, хоча у лютому вона була не вищою за 24 200 гривень. Мінімальна ціна квадратного метра наразі 18 200 гривень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Після початку повномасштабного вторгнення Росії до України ціни на нерухомість знизилися на 500 гривень за квадратний метр. Але вже у травні вони досягли рекордних показників для 2022 року.

Знову виросли: ціни на новобудови в Одесі вже підскочили.Знову виросли: ціни на новобудови в Одесі вже підскочили. Фото: lun.ua

Знову виросли: ціни на новобудови в Одесі вже підскочили.Знову виросли: ціни на новобудови в Одесі вже підскочили. Фото: lun.ua



Нагадаємо, що за даними того ж порталу нерухомості "ЛУН", попит на оренду знизився на 90-93%, а попит на покупку житла – на 86%.

Раніше ми повідомляли, що впевнені на нерухомість в Одесі впали через повномасштабне вторгнення Росії в Україну та активізацію військових дій у регіоні. Купити житло коштувало дешевше в середньому на 10-20%, а за окремими пропозиціями стати власником квартири чи будинку можна було зі суттєвою знижкою.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах