Зросла мінно-вибухова небезпека: як минула ніч в Одесі й області сьогодні

Зросла мінно-вибухова небезпека: як минула ніч в Одесі й області сьогодні.

Зросла мінно-вибухова небезпека: як минула ніч в Одесі й області сьогодні. Фото: facebook.com/okPivden

Події
08 сiчня 2023 09:39

Ніч із 7 на 8 січня в Одесі й Одеській області пройшла без сигналів повітряної тривоги та без обстрілів. Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

Ситуація в Одеському регіоні повністю контрольована. Водночас ймовірність нанесення ракетних ударів і атак дронами-камікадзе залишається і залишатиметься до закінчення війни, нашої Перемоги та настання світу.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Наразі на бойовому чергуванні у Чорному морі знаходяться два ворожих кораблі, однак ракетоносії поки що відсутні.

Відео: t.me/Bratchuk_Sergey

Представник ОВА закликав громадян не нехтувати сигналами повітряної тривоги, менше гуляти чорноморським узбережжям та пляжами Одеси і тим більше не купатися.

"На жаль, міни з'являються, і цей тиждень – взагалі у нас тиждень мінно-вибухової небезпеки. В Одесі та Одеській області вже п'ять мін знешкодили фахівці Військово-Морських Сил Збройних Сил України. Ось ці подарунки, ця некерована зброя РФ, постійно зараз з'являтимуться біля наших берегів. Не забувайте про це! Бережіть себе та своїх близьких!" – сказав Сергій Братчук.

Нагадаємо, 7 січня біля берегів Одеської області виявили дві дрейфуючі протикорабельні міни. Небезпечні знахідки знешкодила спеціальна група з розмінування Військово-Морських Сил Збройних Сил України.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах