Одеську регбійну команду очолив африканець

Одеську регбійну команду очолив африканець.

Одеську регбійну команду очолив африканець. Фото: rugby.od.ua

Спорт
10 лютого 2022 17:57

У одеської чоловічої регбійної команди "МЕТР+КРЕДО-63" з'явився новий головний тренер – 34-річний Людве Аябонга Буї, який приїхав до Одеси з Південно-Африканської республіки. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на Федерацію регбі на Одещині.

Днями нового тренера представили команді і він уже розпочав свої обов'язки. Перед африканським фахівцем стоять амбітні завдання.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Протягом двох років команда хоче здобути "золото" чемпіонату України, яке вона не отримувала з 2007 року. Зазвичай "МЕТР+КРЕДО-63" опинявся на другому місці у Суперлізі, поступаючись беззмінному чемпіону країни – команді "Олімп" з Харкова.

Про нового тренера з Африки також відомо, що він прийшов у регбі у дев'ять років. Провів багато матчів у турнірах різного рангу, після чого перейшов до тренерської діяльності.

Також Людве Аябонга Буї – поліглот. Крім англійської мови він володіє португальською, а також зулу, кхосу та африкаанс (три мови з офіційних одинадцяти мов ПАР).

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах