Одеська тенісистка перемогла третю ракетку світу у Дубаї

Одесская теннисистка победила третью ракетку мира в Дубае.

Одесская теннисистка победила третью ракетку мира в Дубае. Фото: isport.ua

Спорт
17 лютого 2022 12:22

21-річна тенісистка з Одеси Даяна Ястремська у матчі турніру здобула гучну перемогу над чешкою ​​Барбарою Крейчиковою, яка вважається третьою ракеткою світу. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на "Укрінформ".

Так, матч проходив у рамках тенісного турніру Жіночої тенісної асоціації WTA у Дубаї. Одеситка обіграла суперницю у двох сетах з рахунком 6:3, 7:6 (7:3). Вони провели на корті 1 годину 32 хвилини.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

У третьому раунді 1/4 фіналу Даяна Ястремська вийде на тенісний корт проти ще однієї тенісистки з Чехії – Маркети Вондроушової, яка посідає 38 місце у рейтингу найкращих гравців.

При цьому одеситка втретє перемагає гравців у теніс із топ-10 світового рейтингу. Вона обіграла другу ракетку світу Кароліну Плішкову у 2019 році в Ухані, а у 2020 році у Досі – п'яту ракетку світу Софію Кенін.

Нагадаємо, що 32-річна волейболістка з Одеси Юлія Герасимова, яка грає за клуб "Прометей", під час матчу проти польського "Девелоперс" виконала танцювальну імпровізацію. Відео танцю потрапило в Тік-Ток і набрало 30 мільйонів переглядів.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах