Одеситка здобула "золото" на чемпіонаті світу з міжнародних шашок

Одеситка здобула "золото" на чемпіонаті світу з міжнародних шашок - фото

Одеситка здобула "золото" на чемпіонаті світу з міжнародних шашок - фото

Спорт
11 липня 2022 20:24

Одеситка Вікторія Мотричко здобула "золото" на чемпіонаті світу з міжнародних шашок, який проходив у столиці Латвії – Ризі. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на організаторів Чемпіонату світу з міжнародних шашок.

Так, Вікторія перемогла у бліц турнірі, де змагалися 26 спортсменок. Вона змогла перемогти у восьми зустрічах, ще три завершила внічию. латвійка Олена Чеснокова та полька Наталія Садовська відстали на два та три очки відповідно.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначимо, що турнір проходив так званими стоклітинними шашками, де Вікторія продовжує залишатися лідером у світовому рейтингу по бліцу.

Свою перемогу одеситка присвятила Україні, яка продовжує боротися із країною-агресором.

Нагадаємо, що каратистка з Чорноморська Аніта Серегіна здобула золото на Всесвітніх іграх, які проходять в американському Бірмінгемі (штат Алабама).

А одеська каратистка Анжеліка Терлюга стала чемпіонкою Світових ігор. У півфіналі українська спортсменка з рахунком 8:1 перемогла каратистку із США Трініті Аллен, а у фіналі з мінімальним відривом 1:0 здолала чинну чемпіонку світу – єгиптянку Ахлам Юссеф.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах