Боксер із Одеської області виїхав до Америки заради поєдинку

Боксер із Одеської області виїхав до Америки заради поєдинку.

Боксер із Одеської області виїхав до Америки заради поєдинку. Фото: boxingscene.com

Спорт
17 серпня 2022 16:25

34-річний український боксер із міста Білгород-Дністровський Одеської області та екс-чемпіон світу з боксу Василь Ломаченко поїхав до США напередодні свого наступного поєдинку. Про це повідомляє Boxing Scene.

Так, спортсмен проведе свій наступний поєдинок у жовтні у Лос-Анджелесі. Його опонента пуття ще не визначено. Останній поєдинок Ломаченко провів у грудні минулого року, коли переміг іншого ексчемпіона світу Річарда Коммі.

Метою в українця залишається здобуття звання абсолютного чемпіона світу у легкій вазі.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Щодня я молюся за Україну, за людей. Але щоб припинилася війна. Коли я повернувся до України, здається, це був другий день війни. Твоя свідомість змінюється, бо ти спостерігаєш зовсім інше життя. Ніхто не знає, що сталося в той день. Це дуже погано, це дуже погано для світу. Я готувався до цього моменту і мені потрібен цей шанс. Мені потрібен цей бій за абсолютного чемпіона. Абсолютного чемпіона світу", - сказав Василь вже у США.

Нагадаємо, що з початку російського вторгнення Росії в Україну боксер залишався в Україні, вступив у тероборону Аккермана і навіть відмовився битися з колишнім абсолютним чемпіоном світу, австралійцем Джорджем Камбососом-молодшим.

Незважаючи на це, боксера Василя Ломаченка звинуватили у любові до "російського світу".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах