Військові спортсмени Одеської області вибороли медалі на "Іграх воїнів" у США

Військові спортсмени Одеської області вибороли медалі на "Іграх воїнів" у США.

Військові спортсмени Одеської області вибороли медалі на "Іграх воїнів" у США. Фото: facebook.com/mva.gov.ua

Спорт
27 серпня 2022 11:20

Військові спортсмени Одеської області вибороли шість медалей на "Іграх воїнів-2022", які проходять в американському місті Орландо штату Флорида. Про це повідомили у пресслужбі Одеської ОВА.

Warrior Games – це міжнародні спортивні змагання для військовослужбовців та ветеранів, які отримали поранення чи хвороби під час виконання бойових завдань.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Цього року до складу національної збірної команди України увійшли військовослужбовці ЗСУ з Одеської області – одесит Олексій Бобчинець та мешканець Подільська Максим Басько, а також старший тренер української збірної з баскетболу на візках – майор Валентин Ворона, який очолює кафедру фізичної підготовки та спорту Інституту Військово-Морських Сил України.

Військові спортсмени Одеської області вибороли шість медалей на "Іграх воїнів" у США.Військові спортсмени Одеської області вибороли шість медалей на "Іграх воїнів" у США. Фото: facebook.com/mva.gov.ua

У п'ятий день змагань, на День Незалежності України, військовослужбовець Максим Басько посів друге місце у змаганнях зі штовхання ядра, а наступного дня – став найкращим у змаганнях з легкої атлетики на дистанції 400 метрів та завоював срібло на дистанції 100 метрів.

Другий представник Одеської області Олексій Бобчинець завоював срібло на дистанції 200 та 800 метрів, а також бронзу на дистанції 100 метрів.

Загалом на рахунку збірної команди України вже 57 медалей.

Військові спортсмени Одеської області вибороли шість медалей на "Іграх воїнів" у США.Військові спортсмени Одеської області вибороли шість медалей на "Іграх воїнів" у США. Фото: facebook.com/mva.gov.ua

"Наші військові та спортсмени вкотре доводять усьому світу, що ми – українці, нація сильних та фізично загартованих людей. Ми – нація переможців! Я щиро вітаю наших земляків з такими спортивними здобутками", – сказав начальник Одеської ОВА Максим Марченко.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах