Одесит став срібним призером міжнародного турніру з фігурного катання

Одесит став срібним призером міжнародного турніру з фігурного катання.

Одесит став срібним призером міжнародного турніру з фігурного катання. Фото ілюстративне: Skate Ukraine

Спорт
19 жовтня 2022 11:02

15-річний одесит Марк Куліш став срібним призером міжнародного турніру з фігурного катання. Про це повідомили в Управлінні фізичної культури та спорту Одеської ОДА.

З 14 по 16 жовтня у столиці Угорщини Будапешті відбулися змагання ISU Challenger Series SEAT BUDAPEST TROPHY 2022 з фігурного катання.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Україну та Одеську область на цих змаганнях представляв Марк Куліш 2007 року народження (тренерка – Валентина Мінзат), який отримав срібну нагороду змагань, поступившись першим місцем – шведському спортсмену Еріку Пеллнору на 0,64 бала.

Одесит став срібним призером міжнародного турніру з фігурного катання.Одесит став срібним призером міжнародного турніру з фігурного катання. Фото: facebook.com/odessa.gov

Нагадаємо, що 17-річний одеський спортсмен Іван Ткаленко став срібним призером чемпіонату світу з кульової стрільби серед юніорів, що проходить у Каїрі. Це перша медаль такого рангу в історії одеської кульової стрілянини.

У фіналі командних змагань зі стрільби з малокаліберної гвинтівки із трьох положень, українці, де компанію Івану Ткаленку склали кияни Олексій Вятчин та Данило Гриник, поступилися збірній США (Рілан Кіссель) – 10:16.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах