Спортсменка з Одеси виборола першу за останні десять років медаль для одеського велоспорту

Спортсменка з Одеси здобула першу за останні десять років медаль для одеського велоспорту.

Спортсменка з Одеси здобула першу за останні десять років медаль для одеського велоспорту. Фото: noc-odessa.org.ua

Спорт
13 листопада 2022 14:36

35-річна Вікторія Бондаренко стала бронзовим призером чемпіонату України з велокросу, що відбувся у Кропивницькому. Про це повідомили у пресслужбі відділення Національного олімпійського комітету України в Одеській області.

У відомстві наголосили, що ця медаль стала першою для одеського велоспорту за останні десять років.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

15-кілометрову дистанцію Вікторія Бондаренко подолала за 42 хвилини 17 секунд, тоді як Катерина Набережна з Луганської області, яка здобула титул чемпіонки України, пройшла велокрос за 40 хвилин сім секунд.

Вікторія Бондаренко стала бронзовою призеркою чемпіонату України з велокросу.Вікторія Бондаренко стала бронзовою призеркою чемпіонату України з велокросу. Фото: noc-odessa.org.ua

"Для мене ця дисципліна, та й ще відразу Чемпіонат України, був дебютним, тому на шикуванні я була в останній лінії. Старт був, як завжди, спринтерський, бо вже на перших метрах всі хочуть зайняти найкращі позиції, бо потім на трасі буде вже складніше обійти суперниць. Боротьба за позиції проходить за частки секунд. Десь півкола вибиралася з хвосту, але наздогнати лідерів мені не вдалося", – прокоментувала свою участь у велогонці Вікторія Бондаренко.

У змаганнях серед чоловіків єдиний представник Одеської області 35-річний Максим Титов посів 16 місце, відставши від чемпіона на одне коло.

Тепер Вікторія Бондаренко та Максим Титов візьмуть участь у відкритому чемпіонаті Житомирської області з велокросу "Поліська осінь". Одеські спортсмени стартують у груповій гонці, яка відбудеться 13 листопада.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах