Одесит завоював бронзу чемпіонату світу з боксу

Одесит завоював бронзу чемпіонату світу з боксу

Одесит завоював бронзу чемпіонату світу з боксу Фото iba.sport

Спорт
29 листопада 2022 18:57

18-річний одеський спортсмен Джамал Кулієв виборов бронзову медаль молодіжного чемпіонату світу з боксу, який проходив в іспанській Ла-Нусії з 14 по 26 листопада. Про це повідомляє регіональне відділення Національного олімпійського комітету.

Джамал Кулієв виступав у категорії "до 86 кілограм".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У 1/8 фіналу українець узяв гору над Абдулазізом Абдурахмоновим з Узбекистану − 5:0, у чвертьфіналі − над індусом Мохітом Мохітом. Цей бій одесит виграв нокаутом − суддя зупинив бій за сім секунд до завершення раунду, коли суперник не зміг прийти до тями після одного з ударів нашого земляка.

У півфінальному поєдинку з італійцем Паоло Карузо Джамал Кулієв хоч і програвав після двох раундів, але відставання було мінімальним. Але під час третього раунду Джамала дискваліфікували та перемогу присудили супернику.

Загалом у цих змаганнях взяли участь три спортсмени з Одеської області. Ровесниця Джамала Кулієва, Анастасія Коваленко з Арцизу посіла п'яте місце у категорії до 52 кілограмів, а 17-річна одеситка Анастасія Крамаренко у категорії до 57 кілограмів дійшла до 1/8 фіналу.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах