17-річний одесит став чемпіоном України зі стрільби

17-річний одесит став чемпіоном України зі стрільби.

17-річний одесит став чемпіоном України зі стрільби. Фото:.facebook.com/noc.odessa

Спорт
06 лютого 2023 12:52

17-річний вихованець обласної дитячо-юнацької спортивної школи та одесит Іван Ткаленко виграв чемпіонат України у стрільбі з пневматичної гвинтівки. Про це повідомили у пресслужбі обласного осередку Національного олімпійського комітету.

Так, спортсмен зумів перемогти двох заслужених майстрів спорту України: Сергія Куліша із Черкас та Олега Царькова із Вінниці.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У фіналі Іван переміг торішнього чемпіона світу з мінімальною перевагою - 16:14, а у заключній серії був точнішим за іменитого майстра лише на 0,2 бала. Змагання продовжуються у Львові.

Нагадаємо, що 15-річний яхтсмен із Одеської області Святослав Мадонич – переможець міжнародного турніру. Він завоював другу цьогоріч найвищу міжнародну нагороду на змаганнях з вітрильного спорту. Святослав став переможцем юнацької міжнародної регати XV Trofeo Euromarina у класі "Оптіміст" в іспанському місті Торрев'єха, в якій взяли участь 423 спортсмени з 24 країн світу.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах