Одеська каратистка Анжеліка Терлюга заявила, що судді вкрали у неї фінал чемпіонату світу

Одеська каратистка Анжеліка Терлюга заявила, що судді вкрали у неї фінал чемпіонату світу.

Одеська каратистка Анжеліка Терлюга заявила, що судді вкрали у неї фінал чемпіонату світу. Фото: instagram.com/anzhelika_terliuga

Спорт
27 жовтня 2023 09:45

Одеситка та одна з головних каратисток України Анжеліка Терлюга заявила, що судді вкрали у неї фінал чемпіонату світу 2023 року. Про це повідомила Федерація карате України та сама спортсменка.

Інцидент стався після того, як одеситка програла скандальний півфінал олімпійській чемпіонці з Болгарії Івете Гарановій - 4:6.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"У нас вкрали фінал! Півфінальний поєдинок закінчився з рахунком 14:11 на користь Анжеліки Терлюги (відео – як підтвердження цьому). Після закінчення бою болгарська сторона подала протест. Протест був задоволений. Причина – на табло не йшло час. Бій був повернутий на час. "Повторний" бій закінчився з рахунком 6:4 на користь болгарки, - повідомили у Федерації карате України.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ukrainian Karate Federation (@ukf_official)

Через це Анжеліка не зможе воювати за перше місце чемпіонату світу і втратила можливість поборотися за історичне "золото" України.

"Вони не додали сім секунд наприкінці, вони не побачили проблеми в роботі людини, яка відповідає за час, вони просто розтоптали мене своїм несправедливим рішенням. Коли вони повернули бій, болгарська суперниця бігала по кутах і не хотіла битися більше", - написала Анжеліка Терлюга..

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Anzhelika Terliuga (@anzhelika_terliuga)



"WKF, ви вкрали мій фінал, вкрали мою мрію. Сьогодні ви мене зламали", - йдеться у повідомленні Анжеліки у Instagram.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах