Юна гімнастка з Одеської області потрапила до книги Рекордів Гіннеса

Юна гімнастка з Одеської області потрапила до книги Рекордів Гіннеса.

Юна гімнастка з Одеської області потрапила до книги Рекордів Гіннеса. Фото: odessa-life.od.ua

Спорт
22 березня 12:46

Юна гімнастка Софія Тепла з Подільська на Одещині двічі встановила світовий рекорд та отримала Подяку від Міністерства молоді та спорту України. Вона відзначена як наймолодша дитина країни, яка двічі встановила світовий рекорд з акробатичних вправ і потрапила до Книги рекордів Гіннеса. Про це повідомляє Одеське життя.

Софія займається у студії танцю та циркового мистецтва "Грація" у Подільську. Тренером дівчинки є її мати Марина Тепла. Торік дванадцятирічна Софія зуміла встановити два світові рекорди.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

2022 року її Софію запросили на всесвітньо відоме італійське телешоу. Тоді Софія подолала дистанцію 20 метрів у техніці contortion roll за 10,49 секунди. Це гімнастичний трюк, коли спортсмен із прогином у спині та тримаючи ноги в обличчя котиться на великій швидкості.

А навесні 2023 року спортсменка виконала потрійну гімнастичну складку, віджавшись від підлоги тільки на руках 21 раз за 30 секунд.

Ім'я гімнастки з Подольська занесено до списку юних обдарувань Книги рекордів Гіннеса.

Юна гімнастка з Одеської області потрапила до книги Рекордів Гіннеса.Юна гімнастка з Одеської області потрапила до книги Рекордів Гіннеса. Фото: odessa-life.od.ua
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах