Капітан одеського "Чорноморця" завершує кар'єру

Капітан одеського "Чорноморця" завершує кар'єру.

Капітан одеського "Чорноморця" завершує кар'єру. Фото: facebook.com/fc.chernomorets

Спорт
02 сiчня 2023 16:15

Капітан одеського "Чорноморця" Сергій Кравченко залишає футбольний клуб "Чорноморець" та завершує кар'єру гравця. Про це повідомляє пресслужба футбольного клубу.

Так тепер він займеться кар'єрою тренера.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Позаду яскрава кар'єра, врожайна на події. Кар'єра, в якій було все – золоті медалі чемпіонату, матчі за національну збірну і в Єврокубках. А крапка була поставлена в Одесі. Хоча чому точка, якщо справжній знак оклику! Саме капітан Сергій Кравченко допоміг "морякам" повернутися в Прем'єр-лігу влітку 2021. Саме Сергій потужним ударом приніс одеситам перемогу в останньому календарному матчі в 2021 році проти ФК "Металіст 1925". досвідченого півзахисника Роман Григорчук будував нову команду на початку 22-го року Сергій став справжнім провідником тренерських ідей Романа Йосиповича на полі.

Протягом першого кола наш капітан оновив кілька рекордів, потрапивши до однієї компанії до футбольних старожилів Європи. У 39 років Сергій не просто виходив на поле, а завжди був одним із найкращих гравців команди – класичний центральний півзахисник, який встигав скрізь. На рахунку Сергія Кравченка у сезоні УПЛ 22/23 дві гольові передачі.
Ми дякуємо Сергію Кравченку за час, що він провів у команді. Його поведінка на полі під час матчів та тренувань завжди була взірцем для молодих виконавців", – сказано у повідомленні клубу.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах