Одеська каратистка Анжеліка Терлюга здобула золото на Євро-2022

Одеська каратистка Анжеліка Терлюга виборола золото на Євро-2022.

Одеська каратистка Анжеліка Терлюга виборола золото на Євро-2022. Фото: facebook.com/karate.ua

Спорт
28 травня 2022 15:02

Каратистка з Одеси Анжеліка Терлюга принесла Україні першу золоту медаль на чемпіонаті Європи-2022 з карату, що проходить у турецькому Газіантепі. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прес-службу "Української федерації карате".

Так, у фіналі чемпіонату Терлюга вперше у своїй кар'єрі перемогла болгарську каратистку, якій до цього чотири рази поступалася місцем на змаганнях міжнародного масштабу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Відео: facebook.com/karate.ua

У фінальному протистоянні у ваговій категорії до 55 кілограм українка взяла гору над суперницею з Болгарії Івет Рогановою з рахунком 11:3.

Для Терлюги це перша медаль чемпіонату Європи за три роки. Загалом українка всьоме піднялася на п'єдестал континентальної першості та вчетверте – у особистих змаганнях. До цього Анжеліка перемагала в індивідуальній першості 2018 року. Також вона стала володаркою срібла у 2016-му та бронзи – у 2017-му.

Також скарбничку досягнень України на змаганнях з карате у Газіантепі поповнила каратистка з Одеської області Аніта Серьогіна. У протистоянні у ваговій катерії до 61 кілограма вона з рахунком 4:0 здолала суперницю з Нідерландів та виборола бронзову медаль.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах