Одеська спортсменка виборола бронзу на престижному турнірі з карате

Одеська спортсменка виборола бронзу на престижному турнірі з карате.

Одеська спортсменка виборола бронзу на престижному турнірі з карате. Фото: facebook.com/odessawkf

Спорт
31 сiчня 2023 12:10

Одеська спортсменка Юлія Палашевська виборола "бронзу" престижного турніру Прем'єр-ліги з карате, що проходив у Каїрі. Про це повідомили у представництві української федерації карате в Одесі.

Спортсменка виборола третє місце у категорії "до 50 кг". Вона здобула перемогу в поєдинку над Нахам Яссер, яка представляла Єгипет, з рахунком 1:0.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Юлія стала четвертою в історії одеського карате, хто зумів цього досягти (подіуму ВЛ). До цього це зробили: Анжеліка Терлюга (тренери – Денис Морозов, Володимир Зарецький) – 24 подіуми (13-5-6), Аніта Серегіна – 13 ( 6-2-5) та Анастасія Степашко (тренер – Ігор Негатуров – 6 (1-3-2)", – розповіли у федерації.

Нагадаємо, що одеські борці здобули дві медалі на міжнародному турнірі "Гран-прі Анрі Даглена", який проходив у французькій Ніцці 22 січня. 25-річний Владлен Козлюк став переможцем у категорії "до 97 кг", а 26-річний В'ячеслав Байрактар – другим у категорії "до 55 кг".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах