Одеські боксери здобули вісім медалей

Одеські боксери вибороли вісім медалей.

Одеські боксери вибороли вісім медалей. Фото: Julia Larson/pexels.com

Спорт
15 лютого 2023 12:47

Одеські боксери вибороли вісім медалей на двох турнірах, які відбулися минулого тижня. Про це повідомляє регіональне відділення Національного олімпійського комітету.

Так, 20-річний уродженець Андріївки Білгород-Дністровського району Юрій Захареєв став переможцем 67-го Меморіалу Іштвана Бочка, який проходив у Дебрецені з 7 по 11 січня, а збірна Одеської області взяла дві срібні та п'ять бронзових медалей на всеукраїнському майстерні туру. ".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Дебрецені у фіналі змагань у категорії "до 71 кілограм" Юрій Захарєєв переміг Магомеда Шахідова з Німеччини - 4:1 (29:28, 29:28, 27:30, 29:28, 30:27). Крім того, він, як і минулого року, отримав приз найкращого боксера турніру. На шляху до фіналу Юрій узяв гору над спортсменами з Угорщини, Польщі, Німеччини.

Срібними призерами всеукраїнського майстерного турніру "Кубок Києва" стали Дмитро Молодан ("до 57 кілограм") та Анастасія Коваленко ("до 52 кілограм"), а бронзові медалі здобули Владис Гаврилюк ("до 51 кілограм"), Микита 63 (",5 кілограм), Джамал Кулієв ("до 86 кілограм"), Вадим Коляда та Микита Малюта (обидва – "понад 92 кілограми").

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах