Одеські спортсмени вибороли дюжину медалей на Дефлімпійських іграх

Одеські спортсмени вибороли дюжину медалей на Дефлімпійських іграх.

Одеські спортсмени вибороли дюжину медалей на Дефлімпійських іграх. Фото: facebook.com/oda.odesa

Спорт
17 травня 2022 06:35

Спортсмени з Одеської області вибороли на XXIV літніх Дефлімпійських іграх у бразильському Кашіас-ду-Сулі 12 медалей. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прес-службу Одеської обласної військової адміністрації.

Так, у змаганнях у 18-ти видах спорту взяли участь 2 350 спортсменів з 71 країни світу. Україну представили учасники з Києва та 20 областей. Загалом у змаганнях людей із порушеннями слуху взяв участь 171 спортсмен із різних куточків нашої держави, зокрема десять осіб з Одеської області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації.

  • Одеські спортсмени вибороли дюжину медалей на Дефлімпійських іграх фото
  • Одеські спортсмени вибороли дюжину медалей на Дефлімпійських іграх фото 1
  • Одеські спортсмени вибороли дюжину медалей на Дефлімпійських іграх фото 2

Одеські спортсмени вибороли дюжину медалей на Дефлімпійських іграх фото

Фото: facebook.com/oda.odesa

За підсумковими результатами, збірна команда України посіла перше загальнокомандне місце. Українські спортсмени вибороли 138 медалей: 62 золотих, 38 – срібних та 38 бронзових.

"Незважаючи на важку ситуацію в країні, Україна перемагає на світових аренах, а наші спортсмени-дефлімпійці завойовують нові спортивні перемоги, демонструючи усьому світу свій професіоналізм, вміння змагатися чесно і досягати найвищих успіхів. Підтвердження цьому успіх наших земляків у складі української збірної. Спортсмени Одеської області вибороли 12 медалей: 10 золотих, одну срібну та одну бронзову. Вітаємо спортсменів та тренерів з нагородами!" – сказав голова Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко у другій частині свого вечірнього звернення 16 травня.

Відео: facebook.com/oda.odesa

Раніше Vgorode розповідав про те, що боксер із Одеської області втретє став чемпіоном Європи. Також ми повідомляли про вагітність одеситки та першої ракетку України Еліни Свєтоліної.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах