Паралімпійці з Одеської області вибороли чотири золоті нагороди на чемпіонаті світу з кульової стрільби

Паралімпійці з Одеської області вибороли чотири золоті нагороди на чемпіонаті світу з кульової стрільби.

Паралімпійці з Одеської області вибороли чотири золоті нагороди на чемпіонаті світу з кульової стрільби. Фото: paralympic.org.ua

Спорт
20 листопада 2022 20:25

Паралімпійці з Одеської області вибороли чотири золоті медалі на чемпіонаті світу з кульової стрільби, що проходив з 29 жовтня по 18 листопада в Об'єднаних Арабських Еміратах, у місті Аль Аїн. Про це повідомили у пресслужбі Національного комітету спорту інвалідів України.

Так, на міжнародних змаганнях серед спортсменів з пошкодженнями опорно-рухового апарату Василь Ковальчук виборов дві золоті і одну бронзову нагороди, Андрій Дорошенко завоював одне "золото", два "срібла" та дві "бронзи", а Ірина Щетник поповнила скарбничку досягнень українських паралімпійців одною золотою, трьома срібними і однією бронзовою медалями.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Загалом за 12 змагальних днів українські паралімпійці здобули 14 високих нагород, серед яких три золоті, шість срібних і п'ять бронзових медалей, та посіли друге місце у світі після команди Південної Кореї. Крім того, збірна встановила один рекорд світу і здобула чотири паралімпійські ліцензії до Париж-2024.

Загалом у змаганнях чемпіонату взяли участь 270 спортсменів з інвалідністю від 54 країн. Команду України представили вісім спортсменів з інвалідністю – семеро з них вибороли високі нагороди чемпіонату світу.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах