У центрі Одеси ще на одному перехресті змінили схему руху

У центрі Одеси ще на одному перехресті змінили схему руху.

У центрі Одеси ще на одному перехресті змінили схему руху. Фото: facebook.com/ku.smep.omr

Транспорт та інфраструктура
14 лютого 2022 09:05

На перетині вулиць Спиридонівської та Новосільської в Одесі встановили нові дорожні знаки. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на комунальне підприємство СМЕП.

Так, вони попереджають учасників дорожнього руху про заборону повороту у напрямку, де діє односторонній рух автотранспорту.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

У центрі Одеси ще на одному перехресті змінили схему руху.У центрі Одеси ще на одному перехресті змінили схему руху. Фото: facebook.com/ku.smep.omr

Нагадаємо, що раніше зміни торкнулися вулиці Мечникова, на ділянці від вулиці Разумовської до вулиці Старопортофранківської, де запровадили нові схеми організації дорожнього руху. Так комунальники встановили такі знаки: 5.20.3 та 5.16, 5.18, 5.17.1, 5.17.2.

Ще одна схема організації проїзду з'явилася на перехресті вулиці Бреуса і Люстдорфської дороги в Одесі. Так, тепер на Люстдорфську дорогу можна виїжджати з двох смуг: із крайньою правою – у будь-якому напрямку, та з додатковою лівою – лише у бік центру міста.

Раніше ми повідомляли, що комунальники продовжують встановлювати нові дорожні схеми, щоб упорядкувати автомобільний рух у місті. Зокрема, у Київському районі на вулиці Сьомій, а також у Малинівському районі міста на вулиці Петра Івахненка, на перехрестях з вулицями Слобідської, Мацієвської та Кладбищенської.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах