Скасували тендер: електрички з Одеси до Чорноморська поки що не буде

Скасували тендер: електрички з Одеси до Чорноморська поки що не буде.

Скасували тендер: електрички з Одеси до Чорноморська поки що не буде. Фото: freepik.com

Транспорт та інфраструктура
16 лютого 2022 14:47

ОДА скасувала тендер на будівництво пасажирської платформи на станції Чорноморськ для запуску електрички до Одеси. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на "Пасажирський транспорт".

Так, проект на будівництво пасажирської платформи коштував 14,5 мільйона гривень. Його оголосили 30 грудня 2021 року у системі Prozorro. Запуск електричок планували до лютого 2022 року, оскільки саме наприкінці лютого виповнюється "круглий" ювілей – 90 років від дня утворення Одеської області у 1932 році.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

У цьому тендері до 17 січня приймали заявки від майбутніх учасників. Але, судячи з опублікованої тендерної документації, не надійшло жодної заявки. 21 січня термін подання заявок продовжено до 30 січня. А 28 січня 2022 року тендер взагалі скасували через "скорочення витрат" з боку замовника – департаменту капітального будівництва та шляхового господарства Одеської обласної адміністрації.

Станом на 16 лютого будівництво платформи не просунулося.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах