Ракетний удар: пошкодили міст із Білгород-Дністровського району до Одеси (оновлено)

Міст із Білгород-Дністровського району до Одеси закрили через пошкодження

Міст із Білгород-Дністровського району до Одеси закрили через пошкодження

Транспорт та інфраструктура
26 квiтня 2022 14:04

Сьогодні, 26 квітня, через ракетний удар закрили міст із Білгород-Дністровського району у напрямку до Одеси. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на спікера Одеської ОВА Сергія Братчука.

За офіційною інформацією, його перекрили через пошкодження. У місцевих пабликах уточнюють, що проїзд наразі можливий лише через Маяки. З цих же причин електрички маршрутки в Одесі також не курсуватимуть.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як уточнили в Білгород-Дністровській міськраді, інформацію про те, що це за міста та те, що трапилося, не розголошують з метою безпеки.

Оновлено о 14:12

"По Одеській області завдано ракетного удару. Є поразка мосту через Дністровський лиман. Обставини та інформація про поранених уточнюються. З міркувань безпеки рух мостом перекрито. Просимо водіїв заздалегідь вибрати альтернативні маршрути руху", – повідомили в Оперативному командуванні "Південь".

Оновлено о 14:51

"Сьогодні о 12:36 внаслідок ракетного обстрілу пошкоджено залізничний міст через Дністровський лиман на Одещині. Серед залізничників постраждалих немає. Деталі пізніше.", – повідомив голова правління "Укрзалізниці" Олександр Камишин.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах