Як просувається ремонт Преображенської біля Привозу

Як просувається ремонт Преображенської біля Привозу.

Як просувається ремонт Преображенської біля Привозу. Фото: facebook.com/peterodua

Транспорт та інфраструктура
05 травня 2022 21:49

В Одесі продовжуються роботи на перехресті Преображенської та Пантелеймонівської вулиць. Тут уже встановлюють зупинку та прокладають контактну мережу трамвая. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на голову транспортної комісії Петра Обухова.

Під час воєнного стану фінансування капітальних витрат заборонено, тому підрядник робить усі роботи з надією отримати гроші після війни.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Заступник начальника відділу технагляду Управління шляхового господарства Одеської міської ради Дмитро Скалацький розповів, що всі комунікації, які проходять через це перехрестя, вже замінили. Поки там монтують рейки, після цього перехрестя заллють бетоном та змонтують дорожнє покриття. Фінальний етап – асфальтування.

Після цього на місці з'являться пандуси, тактильна плитка та огорожа. Надалі планують монтувати нову контактну мережу та встановлювати освітлення.

Роботи планують завершити до 15 червня.

Нагадаємо, що роботи розпочали у лютому і спочатку мали закінчити у квітні. Через ремонт не курсують трамваї №№5, 18 та 28.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах