Одеські маршрутки скоротили кількість транспорту через брак бензину

Одеські маршрутки скоротили кількість транспорту

Одеські маршрутки скоротили кількість транспорту

Транспорт та інфраструктура
18 травня 2022 17:39

В Одесі автобуси приватних компаній, які працюють на дизелі та бензині, вже скоротили кількість виходів свого транспорту на маршрути. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на інтерв'ю мера Одеси Геннадія Труханова австрійському телеканалу ORF.

За його словами, відсутність у достатній кількості палива насамперед впливає на роботу громадського транспорту.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Зараз на міський електротранспорт лягло велике навантаження. Незважаючи на воєнний час, ми у прискореному порядку завершуємо ремонт перехрестя Пантелеймонівської та Преображенської вулиць. Це дозволить вивести там наші трамваї та, відповідно, знизити навантаження на маршрутах", – сказав Геннадій Труханов.

Він також повідомив, що сьогодні у пріоритеті – заправка машин швидкої допомоги, транспорту аварійних служб. На сьогоднішній день усі вони забезпечені паливом.

Нагадаємо, що оперативний штаб при Кабінеті міністрів вирішив відмовитися від державного регулювання цін на пальне, проте очікує бензин до 52 гривень, дизпаливо – до 58 гривень.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах