На Преображенській виділяють лінію для трамваю

На Преображенській виділяють лінію для трамваю - фото

На Преображенській виділяють лінію для трамваю - фото

Транспорт та інфраструктура
24 травня 2022 14:30

В Одесі на ділянці вулиць Преображенської та Пантелеймонівської виділять лінію для трамваю. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на голову транспортної комісії Петра Обухова.

За його словами, раніше чиновники заявляли, що це можливо буде зробити за 12 років.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Наразі на місці встановили бетонні делініатори, які унеможливлюють паркування на коліях. Тепер там буде одна смуга для трамваїв та одна для автомобілів.

Після 5 червня ділянку відкриють для руху. Тоді ж на роботу вийдуть інспектори, які не даватиму нікому можливість паркуватися на коліях або торгувати на них.

Там уже з'явилася зупинка "віденського" типу – піднята на 15 -20 сантиметрів ділянка проїжджої частини в місці зупинки трамвая.

Наступний крок – виділення шляхів по всій Преображенській за рахунок того, що можна створити 50 додаткових кишень для паркування. Але цей проект реалізовуватиметься лише після війни.

Проте залишається проблема з Новощепним поряд. Як зазначає Обухів, він спочатку був побудований неправильно: одна смуга вільна, інша запаркована, смуги невиправдано широкі, але не настільки, щоб облаштувати там велодоріжку або паркувальні місця.
Можливе рішення – встановлення антипаркувальних стовпчиків. Однак коли займуться цим питанням, наразі невідомо.



Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах