В Одеській області перекриють одну з доріг (схема об'їзду)

В Одеській області перекриють одну з доріг (схема об'їзду) - фото

В Одеській області перекриють одну з доріг (схема об'їзду) - фото

Транспорт та інфраструктура
26 травня 2022 12:21

Завтра, 27 травня, перекриють рух через залізничний переїзд біля селища Великодолинське на Одещині. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на Службу Автомобільних доріг в Одеській області.

Так, у п'ятницю з 8.00 до 17.00 на дорозі Н-33 Одеса – Білгород-Дністровський – Монаші (кілометр 29) закриють рух для всіх видів транспорту через залізничний переїзд. Причина у аварійно-ремонтних роботах.

Схема об'їзду ділянки:

Схема об'їзду.Схема об'їзду. Фото: facebook.com/odessavtodor

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що незабаром в Україні планують розпочати поетапне будівництво європейської колії, щоб поєднати українську залізницю з європейською. Почати планують із модернізації коротких відрізків залізничних колій на заході України. Про такі плани уряд заявляв ще наприкінці 2020 року, коли Кабмін опублікував інвестиційний атлас України. Йдеться про перехід на ширину колії 1435 міліметрів, яка поширена в Європі. У багатьох країнах колишнього СРСР, включаючи Україну, ширина колії становить 1 520 міліметрів.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах