В Ізмаїлі підняли ціни на проїзд до 15 гривень: на черзі Одеса

В Ізмаїлі підняли ціни на проїзд до 15 гривень: на черзі Одеса.

В Ізмаїлі підняли ціни на проїзд до 15 гривень: на черзі Одеса. Фото: Vgorode

Транспорт та інфраструктура
08 червня 2022 14:18

З п'ятниці, 10 червня, у місті Ізмаїл Одеської області піднімуть вартість проїзду в маршрутках з 10 до 15 гривень. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на міського голову Андрія Абрамченка.

Таке рішення виконком міськради ухвалив через дефіцит палива в Україні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"У зв'язку з широкомасштабною агресією російської федерації проти України український ринок нафтопродуктів перебуває у складному становищі після цілеспрямованого знищення Росією наших нафтобаз та інших об'єктів інфраструктури, порушуючи логістику. У квітні виник дефіцит палива, але зараз ситуація вирівнялася – на заправках бензин є. Але ціни суттєво виросли", – зазначив Абрамченко.

Причому, спочатку автотранспортні підприємства просили підняти ціни до 20 гривень.

Для школярів вартість залишатиметься на рівні п'яти гривень. Також підвищення тарифів не стосуватиметься пенсіонерів, осіб з інвалідністю, дітей, військовослужбовців та інших пільгових категорій громадян, оскільки з 3 травня у місті відновлено регулярні спеціальні перевезення та розширено коло осіб, які користуються правом безкоштовного проїзду на основних маршрутах міста (№ 1, 11, 14, 16, 17 та 18).



Зазначимо, що в Одесі ціни на проїзд поки що залишаються незмінними. Проте найближчими днями в Одесі вартість проїзду в маршрутках може збільшитись до 15 гривень. Наразі йдуть розрахунки.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах