Одеський залізничний вокзал визнали найкращим в Україні

Одеський залізничний вокзал визнали найкращим в Україні - фото

Одеський залізничний вокзал визнали найкращим в Україні - фото

Транспорт та інфраструктура
29 червня 2022 12:17

"Укрзалізниця", на підставі відгуків пасажирів склала рейтинг найкращих вокзалів країни, який очолив одеський. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на пресслужбу відомства.

Так, QR-коди з функцією зворотного зв'язку на вокзалах та вагонах поїздів з'явилися у березні цього року, проект реалізується у партнерстві з Revizion. Просканувавши код, клієнти Укрзалізниці можуть моментально дати зворотний зв'язок щодо якості обслуговування. Загалом у поїздах та об'єктах Укрзалізниці вже розклеїли вісім тисяч QR-кодів. З усіх відгуків 69% – позитивних.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Найчастіше добре відгукувалися щодо роботи залізничних вокзалів Одеси, Запоріжжя та Харкова. А загалом ТОП-5 виглядає так:

Одеса;
Запоріжжя;
Харків;
Рівне;
Івано-Франківськ.

Найбільшу кількість позитивних відгуків отримав поїзд Інтерсіті+ Чернігів – Київ та поїзд далекого сполучення Харків – Львів.

Раніше ми повідомляли, що "Укрзалізниця" відмовилася прибирати радянську символіку із будівлі вокзалу станції "Одеса-Головна".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах