В Одесі відкрили для проїзду дві вулиці, які були закриті від початку війни (оновлено)

В Одесі відкрили для проїзду дві вулиці, які було закрито з початку війни.

В Одесі відкрили для проїзду дві вулиці, які було закрито з початку війни. Фото: comments.ua

Транспорт та інфраструктура
30 серпня 2022 14:45

В Одесі відкрили для проїзду дві вулиці, які було закрито з початку повномасштабного вторгнення Росії до України. Про це повідомив директор "СМЕП" Одеської міськради Артем Сидоренко.

Так, тепер можна знову рухатися вулицями Пирогівською від Середньофонтанської до Канатної, а також самою Канатною біля Куликова поля.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За його словами, тепер комунальники спостерігатимуть, як змінився рух та пробки. Після цього вирішать чи залишати лівий поворот із вулиці Середньофонтанської на Семінарську та чи вносити інші зміни.

Нагадаємо, що з 1 серпня в Одесі тимчасово обмежили рух транспорту вулицею Пирігівською, між проспектом Шевченка та Французьким бульваром. 

Оновлено:

Як повідомляє Департамент міського господарства, з 31 серпня тролейбус №9 повертається до свого звичного маршруту і курсуватиме на ділянці між Італійським бульваром та Пирігівською по вулиці Канатній без заїзду на Залізничний вокзал.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах