В одеських трамваях та тролейбусах можна буде їздити за півціни за допомогою кешбеку

В одеських трамваях та тролейбусах можна буде їздити за півціни за допомогою кешбеку.

В одеських трамваях та тролейбусах можна буде їздити за півціни за допомогою кешбеку. Фото: facebook.com/peterodua

Транспорт та інфраструктура
05 грудня 2022 09:23

У найближчі два місяці в Одесі можна буде їздити за півціни трамваями та тролейбусами за допомогою кешбеку. Для цього у міських трамваях та тролейбусах необхідно обрати безконтактну оплату. Про це повідомили у комунальному підприємстві "Одесміськелектротранс".

Так, почала діяти акція "На транспорті катайся - 50% кешбеку забирай" від Приватбанку на всіх маршрутах міського електротранспорту. Для отримання знижки 50% потрібно платити за проїзд за допомогою QR-коду. Для цього потрібно зареєструватися на сторінці акції у додатку або на офіційному сайті та прив'язати платіжну картку до свого телефону.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначимо, що вартість проїзду електротранспортом коштує 8 гривень при оплаті готівкою та 7 гривень при оплаті за допомогою смартфона.

За рік з початку дії електронних квитків лише через додаток "Приват24" сплатили проїзд майже два мільйони разів. Звичайно, на результати вплинуло вторгнення Росії в Україну, оскільки кількість транспорту на дорогах міста суттєво знизилася.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах