На трасі Одеса-Рені на кілька днів перекриють дорогу через залізничний переїзд (оновлено)

На трасі Одеса-Рені на кілька днів перекриють дорогу через залізничний переїзд.

На трасі Одеса-Рені на кілька днів перекриють дорогу через залізничний переїзд. Фото: Vgorode

Транспорт та інфраструктура
07 грудня 2022 11:41

На трасі Одеса-Рені біля селища міського типу Сарата через ремонт тимчасово перекриють рух через залізничний переїзд. Про це повідомили у службі автомобільних доріг на Одещині.

Як повідомляли раніше, що з 23:00 6 грудня до 05:00 12 грудня на дорозі М-15 Одеса – Рені (на Бухарест), кілометр 118+300 (біля Сараті) ремонтні роботи на залізничному переїзді.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Для виконання повного комплексу робіт рух на даній ділянці дороги буде повністю перекрито в період з 21:00 9 грудня по 06:00 12 грудня.

На час проведення робіт, об'їзд можливий через дорогу місцевого значення О162235 та територіального значення Т-16-43, за маршрутом село Ярославка та село Кулівча в обох напрямках (на Ізмаїл та Одесу). Цей маршрут об'їзду – найкоротший і має задовільний стан дорожнього покриття.


Патрульна поліція допомагає в місцях об'їздів для додаткового інформування та перенаправлення руху транспортного потоку.

Учасники дорожнього руху проінформують про маршрут об'їзду за допомогою дорожніх знаків. Схема об'їзду залізничного переїзду додається.

На трасі Одеса-Рені на кілька днів перекриють дорогу через залізничний переїзд.На трасі Одеса-Рені на кілька днів перекриють дорогу через залізничний переїзд. Фото: facebook.com/odessavtodor

Оновлено:

Як повідомляє Служба автомобільних доріг на Одещині, на автомобільній дорозі М-15 Одеса-Рені (Бухарест), біля смт Сарата (км 118+300), відремонтовано залізничний переїзд та відкрили рух для всіх видів транспорту.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах