На трасі Одеса – Рені відремонтували залізничний переїзд: що змінилося (фото)

На трасі Одеса-Рені відремонтували залізничний переїзд: що змінилося (фото).

На трасі Одеса-Рені відремонтували залізничний переїзд: що змінилося (фото). Фото: facebook.com/oda.odesa

Транспорт та інфраструктура
17 грудня 2022 16:07

За дорученням начальника Одеської ОВА Максима Марченка на автодорозі М-15 Одеса – Рені відремонтували залізничний переїзд. Про це повідомили у пресслужбі Одеської ОВА.

Через блокаду повноцінної роботи портів Великої Одеси щодо експорту та імпорту інших вантажів, крім передбачених "Зерновою Ініціативою", логістичні потоки на території Одеської області змінилися. Зараз найбільший трафік йде автомобільною дорогою М-15 Одеса Рені (на Бухарест).

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Як повідомив директор Департаменту морегосподарського комплексу, транспортної інфраструктури та зв'язку Одеської ОВА Олександр Гайдук, через збільшення трафіку виникла проблема із проїздом великовантажного транспорту через залізничний переїзд, розташований у районі Сарати. Річ у тім, що через розташування переїзду нижче рівня дорожнього покриття вантажні автомобілі не могли проїжджати через нього на швидкості більше десяти кілометрів на годину.

  • На трасі Одеса – Рені відремонтували залізничний переїзд: що змінилося (фото) фото
  • На трасі Одеса – Рені відремонтували залізничний переїзд: що змінилося (фото) фото 1
  • На трасі Одеса – Рені відремонтували залізничний переїзд: що змінилося (фото) фото 2
  • На трасі Одеса – Рені відремонтували залізничний переїзд: що змінилося (фото) фото 3

На трасі Одеса – Рені відремонтували залізничний переїзд: що змінилося (фото) фото

Фото: facebook.com/oda.odesa

Ремонтні роботи на залізничному переїзді провела Служба автомобільних доріг спільно із регіональною філією "Одеська залізниця" АТ "Укрзалізниця". У результаті переїзд підняли на один рівень із дорогою, а також повністю відремонтували під'їзні шляхи до нього. Усі роботи завершили 12 грудня.

За словами голови Одеської ОВА Максима Марченка, завдяки ремонту вдалося збільшити швидкість проїзду транспортними засобами переїзду, а це у свою чергу благотворно вплинуло на розвантаження даної ділянки автомобільної дороги і майже повністю вирішило проблему пробок, які до проведення ремонтних робіт розтягувалися до 20 кілометрів.

Нагадаємо, для проведення аварійно-ремонтних робіт ділянку автотраси Одеса – Рені біля селища міського типу Сарата було перекрито з вечора 6 грудня до ранку 12 грудня.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах