"Укрзалізниця" запустить додаткові поїзди з Одеси до Великодня

"Укрзалізниця" запустить додаткові поїзди з Одеси до Великодня.

"Укрзалізниця" запустить додаткові поїзди з Одеси до Великодня. Фото: t.me/UkrzalInfo

Транспорт та інфраструктура
29 березня 2023 08:22

У зв'язку зі святкуванням Великодня "Укрзалізниця" призначила кілька додаткових поїздів до Києва та Львова з різних міст України, включаючи Одесу.

Як повідомили у прес-службі компанії, до Одеси назад поїзд №115/116 вирушить 2, 9, 15 та 17 квітня. Відправлення з Києва о 07:19, з Одеси о 10:23.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також потяг №167/168 з'єднає Львів із Одесою та навпаки 1, 2, 9, 15, 17 квітня. Відправлення зі Львова о 08:50, з Одеси о 10:14.

Також "Укрзалізниця" призначила додаткові поїзди з Дніпра, Кривого Рогу, Львова, Ковеля та Харкова. Квитки можна придбати у додатку, чат-боті, на сайті, а також у касах залізничних вокзалів.

Нагадаємо, що "Укрзалізниця" змінила правила перевезення пасажирів. Частину з нововведень обов'язково слід знати всім потенційним пасажирам, які подорожують Україною. Так, з'явилася можливість оформляти онлайн-замовлення на квитки організованих груп пасажирів. Раніше замовлення для групи оформлялося лише особисто. Також пасажир має право повернути повну вартість квитка та половину вартості плацкарти, якщо він повертає квиток не менше ніж за 6 годин до відправлення поїзда.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах