В Одесі один із тролейбусів змінив маршрут (оновлено)

В Одесі один із тролейбусів змінив маршрут.

В Одесі один із тролейбусів змінив маршрут. Фото: traffic.od.ua

Транспорт та інфраструктура
07 квiтня 2023 11:01

Через ремонтні роботи на вулиці Канатній в Одесі не курсуватиме тролейбусний маршрут №9 у бік центру міста. Про це повідомляє Департамент міського господарства.

Так, транспорт тимчасово функціонує вулицею Пушкінською.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Оновлено:

У Департаменті міського господарства повідомили, що через аварійні роботи на вулиці Канатній рух тролейбусного маршруту №9 тимчасово організовано по вулицях Пушкінській та Рішельєвській.

Нагадаємо, що з 12 квітня можуть обмежити рух правою смугою вздовж площі 10 квітня до повороту на вулицю Академічну. Такі тимчасові незручності пов'язані із заміною водопроводу у Приморському районі Одеси. Встановлення нового водопроводу замість старого, який вже вичерпав ліміт експлуатації, дозволить запобігти можливим аваріям та відключенням води в районі Аркадії та частини Малого Фонтану.

Також встановлять сучасну запірну арматуру, яка в майбутньому дозволить проводити локальні відключення. Роботи планують розпочати 12 квітня та завершити протягом трьох місяців.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах