В одному з міст Одеської області заборонили прокат електросамокатів

В одному з міст Одеської області заборонили прокат електросамокатів.

В одному з міст Одеської області заборонили прокат електросамокатів. Фото ілюстративне: freepik.com

Транспорт та інфраструктура
16 квiтня 2023 09:16

У місті Ізмаїл Одеської області заборонили прокат електросамокатів. Документ із рішенням, ухваленим виконавчим комітетом Ізмаїльської міської ради 12 квітня, опублікували на сайті виконкому 14 квітня.

Згідно із розпорядженням виконавчого комітету, на території міста заборонено використання і рух орендованих електросамокатів. Також забороняється зберігати та розміщувати такі транспортні засоби на території міста.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Якщо ж, попри заборону, хтось все ж таки вирішить прокотитися на взятому в оренду електросамокаті містом, то комунальники мають повне право вилучити цю техніку і повернути її власнику тільки після того, як той сплатить витрати на транспортування та зберігання.

Цікаво, що прокат електросамокатів в Ізмаїлі відкрили зовсім недавно – 10 квітня. Про те, чому їх вирішили заборонити за кілька днів після запуску, в документі із рішенням виконавчого комітету, не йдеться.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах