Перший рівень небезпеки: у ДСНС попереджають про грози в Одесі (оновлено)

Перший рівень небезпеки: у ДСНС попереджають про грози в Одесі.

Перший рівень небезпеки: у ДСНС попереджають про грози в Одесі. Фото: 20minut.ua

Транспорт та інфраструктура
20 червня 2023 15:46

На середу, 21 червня, в Одесі та Одеській області очікуються грози. Синоптики оголосили перший рівень небезпеки (жовтий). Про це повідомляє Головне управління ДСНС України в Одеській області.

Просимо вас відповідально ставитися до свого життя та життя своїх рідних, а у разі небезпеки дзвонити до Служби порятунку “101”.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За інформацією міськради, в Одесі буде хмарно із проясненнями. Вночі без опадів. Вдень помірний дощ та гроза. Вітер північно-західний, 9-14 метрів за секунду. Температура вночі 18-20°, вдень 26-28°С. Температура морської води 20-21°С.

А на Одещині хмарно з проясненнями. Невеликий дощ, місцями помірний дощ. Вдень гроза. Вітер північно-західний, 9-14 метрів за секунду. Температура вночі 15-20°, вдень 25-30°С. На автошляхах області видимість гарна.

Оновлено:

Найближчі одну-дві години 20 червня в Одесі та Одеській області очікується гроза, яка збережеться до кінця дня.

У зв'язку з погіршенням погодних умов одеська мерія звертається до одеситів та гостей міста з проханням бути пильними, максимально обмежити переміщення та поїздки, особливо літніх, дітей та вагітних жінок. Прохання не залишати транспортні засоби під деревами та лініями електропередач, обережно пересуватися під деревами – через поривчастий вітер та дощ можуть падати гілки кабелю.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах