На Одещині через ремонт шляхів змінять схему руху (оновлено)

На Одещині через ремонт шляхів змінять схему руху.

На Одещині через ремонт шляхів змінять схему руху. Фото: city.kharkov.ua

Транспорт та інфраструктура
27 червня 2023 12:39

З 09:00 28 червня до 20:00 30 червня проводитимуть ремонтні роботи в межах залізничного переїзду колій № 121 на станції Ізмаїл – Порт Вугільний, що знаходиться на ділянці автомобільної дороги М-15 Одеса – Рені (на Бухарест), кілометр 235+ 644 м. Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції на Одещині.

Згідно зі схемами, організація дорожнього руху проходитиме так:

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

1. Рух вантажівок, що прямують до міста Рені (порт Рені, МАВП "Рені – Джурджулешти), МАВП "Орлівка - Ісакча", а також до порту "Ізмаїл" проходитиме згідно зі схемою організації дорожнього руху через села Банівка, Василівка, Каракурт та місто Болград, і у зворотному напрямі.

2. Рух вантажного транспорту, що прямує до Ізмаїла, на вулицю Нахімова, залишається незмінним, а саме через вулицю Єдності за вже узгодженою схемою руху.

3. Рух пасажирського та легкового автотранспорту наступного до міста Рені, МАВП "Рені-Джурджулешти", МАВП "Орлівка - Ісакча" проходитиме через місто Ізмаїл, за таким напрямком:

- М-15 - проспект Незалежності – вулиця Рєпіна – вулиця Гагаріна (нова назва Європейська)
- вулиця Станційне селище - вулиця Болградське шосе - М-15.

Так і у зворотному напрямку. Нижче наведено відповідні схеми руху автотранспорту:

На Одещині через ремонт шляхів змінять схему руху.На Одещині через ремонт шляхів змінять схему руху. Фото: t.me/od_patrolpolice

На Одещині через ремонт шляхів змінять схему руху.На Одещині через ремонт шляхів змінять схему руху. Фото: t.me/od_patrolpolice

Оновлено:

Як повідомляє Патрульна поліція, перекриття руху на ділянці автомобільної дороги М-15 Одеса – Рені (на Бухаресті), км. 235+644 м, скасовано у зв'язку із перенесенням дати виконання аварійно-ремонтних робіт.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах