На трасах на Одещині ввели обмеження для фур

На трасах на Одещині ввели обмеження для фур.

На трасах на Одещині ввели обмеження для фур. Фото: facebook.com/kr.patrolpolice.gov.ua

Транспорт та інфраструктура
05 липня 2023 16:28

Щоб зберегти дорожнє покриття у спеку з 10 липня набувають чинності літні заборони на рух вантажного транспорту з 10:00 до 18:00. З 18:00 до 10:00 рух вантажного транспорту дозволено. Про це повідомили у пресслужбі міськради.

Так, обмеження руху діятиме на трасах М-15/Одеса-Рені/, М-05/Київ-Одеса/, М-14/Одеса-Мелітополь/у межах Одеської області для великовагових транспортних засобів загальною вагою понад 24 тонни та навантаженням на вісь сім тонн.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Виняток – транспортні засоби спеціалізованого призначення та транспорт, що перевозить:

- небезпечний, швидкопсувний вантаж, живих тварин та птахів;

- вантаж, пов'язаний із запобіганням або ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій;
- військовий вантаж, товари подвійного призначення та/або майна, що використовується для потреб оборони;
- гуманітарну допомогу;
- людей.

Дозволяється також пересування транспортних засобів, що займаються міжнародними перевезеннями вантажів, за умови, що водій вантажного автомобіля має заброньоване місце у черзі очікування для перетину державного кордону України для автомобільного сполучення засобами електронної системи за два дні до черги очікування на найближчий час.

Підприємствам, що займаються перевезенням зернових, олійних та паливно-мастильних вантажів рекомендують звернутися до Одеської обласної державної (військової) адміністрації для консультації та подальшого отримання перепусток у комендантську годину за телефонами: (048) 718-93-87, (048) 718-95- 20 Консультації проводять із понеділка по п'ятницю з 09.00 до 18.00. Для належної організації видачі перепусток відповідні документи слід надсилати на електронну адресу ytsatskoi@od.gov.ua.

Дотримання правил контролюватимуть. Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області встановить відповідні заборонні та інформаційні дорожні знаки, інформаційних панно та визначить місця для розміщення спеціальних майданчиків або стоянок великовагових та/або великогабаритних транспортних засобів на період дії особливого режиму.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах