В Одесі п'ять маршруток змінять рух: як вони курсуватимуть

В Одесі п'ять маршруток змінять рух: як вони курсуватимуть.

В Одесі п'ять маршруток змінять рух: як вони курсуватимуть. Фото: Vgorode

Транспорт та інфраструктура
03 серпня 2023 14:29

Через тимчасову заборону руху на перехресті вулиць Пантелеймонівської та Старопортофранківської в Одесі зміниться рух частини маршруток. Про це повідомляє пресслужба міськради.

Так, Департамент транспорту, зв'язку та організації дорожнього руху Одеської міської ради з 4 серпня до 20 жовтня 2023 року (або до завершення робіт) вніс зміни тимчасового характеру до схем руху міського громадського транспорту.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як тепер курсує транспорт

Маршрутка № 214:

- у напрямку руху до Свято-Іверського монастиря – від вулиці Старопортофранківської на вулицю Мала Арнаутська, вулиця Преображенська, вулицю Пантелеймонівську та далі за маршрутом;

- у напрямку руху до вулиці Нежданової – від вулиці Пантелеймонівської на вулицю Преображенську, вулицю Велику Арнаутську, вулицю Старопортофранківську та далі за маршрутом.

Маршрутка № 171:

- у напрямку руху до 6-го кілометра Овідіопольської дороги – від вулиці Пантелеймонівської на вулицю Преображенська, вулиця Велика Арнаутська, вулицю Мечникова, вулицю Богдана Хмельницького та далі за маршрутом;

- у напрямку руху до залізничного вокзалу – від вулиці Богдана Хмельницького на вулицю Мала Арнаутська, вулицю Преображенська, вулицю Пантелеймонівську та далі за маршрутом.

Маршрутки №№ 240, 250:

- у напрямку руху на селище Котовського – від провулка Книжкового на вулицю Преображенську, вулицю Велику Арнаутську, вулицю Старопортофранківську та далі за маршрутами.

Маршрутка № 115:

- у напрямку руху до площі 10 квітня – від вулиці Богдана Хмельницького на вулицю Мала Арнаутська, вулицю Преображенську, вулицю Пантелеймонівську та далі за маршрутом;

- у напрямку руху на селище Цукрове – від вулиці Пантелеймонівської на вулицю Преображенська, вулицю Велику Арнаутську, вулицю Мечникова, вулицю Богдана Хмельницького та далі за маршрутом.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах