В Одесі через велогонки частково перекриють рух у центрі міста

В Одесі через велогонки частково перекриють рух у центрі міста.

В Одесі через велогонки частково перекриють рух у центрі міста. Фото: t.me/odesacityofficial

Транспорт та інфраструктура
26 серпня 2023 14:04

27 серпня 2023 року з 09:00 до 12:00 відповідно до маршрутів змагання в Одесі проведуть велосипедну гонку зі спринтерських видів велосипедного спорту. Про це повідомили у пресслужбі Одеської міської ради.

Змагання відбуватимуться в історичній частині міста: вулиця Ланжеронівська (Літературний музей) – Театральна площа – вулиця Рішельєвська – ріг вулиці Грецької – Театральна площа.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

На період проведення заїздів рух транспорту на вказаних ділянках буде частково обмежений. 27 серпня 2023 року з 08:45 до 12:15 тимчасово обмежать рух автотранспорту, крім спецавтотранспорту та автомобілів і мотоциклів, що беруть участь у змаганнях, по вулиці Рішельєвській до перетину з вулицею Грецькою та по вулиці Ланжеронівській, від Літературного музею до Театральної площі.

Нагадаємо, для Одеси закуплять 30 електробусів та станцій підзарядки загальною вартістю 13 мільйонів євро за рахунок кредитних коштів Європейського інвестиційного банку та співфінансування з бюджету Одеської міської громади. Ці електробуси курсуватимуть між вулицею Паустовського у Пересипському (колишньому Суворовському) районі та центром міста. Завдяки цьому кількість маршруток з Пересипського району до центру зменшать удвічі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах