Рух транспорту на Літаковій в Одесі поки не відкриють

Рух транспорту на Літаковій в Одесі поки не відкриють.

Рух транспорту на Літаковій в Одесі поки не відкриють. Фото: od.vgorode.ua

Транспорт та інфраструктура
06 вересня 2023 16:25

Рух транспорту на ділянці вулиці Літаковій Одесі поки що буде закрито до 1 жовтня цього року. Про це повідомляє пресслужба міськради.

Так, через продовження терміну проведення робіт із заміни труб колектора, а також через відновлення асфальтового покриття рух автотранспорту на ділянці цієї вулиці тимчасово закриють.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що рух закрито на ділянці від перехрестя вулиць Овідіопольської та Літакної до перехрестя вулиць Літакової та Кустанайської. Відповідне розпорядження підписано мером.

Нагадаємо, що з 6 вересня, через проведення робіт з реконструкції перехрестя вулиць Старопортофранківської та Пантелеймонівської, в Одесі тимчасово змінили рух громадського транспорту. Трамваї №№ 5, 17, 28 тимчасово зупинили роботу, але натомість пустили автобуси. Роботу маршруток організують із перевезенням усіх пільгових категорій пасажирів, передбачених чинним законодавством України. ©

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах