До кінця року проїжджу частину на Миколаївській дорозі в Одесі розширять

До кінця року проїжджу частину Миколаївської дороги в Одесі розширять.

До кінця року проїжджу частину Миколаївської дороги в Одесі розширять. Фото: ukrflats.com

Транспорт та інфраструктура
22 вересня 2023 08:42

До кінця цього року проїжджу частину Миколаївської дороги в Одесі розширять до шести смуг. Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету 21 вересня.

Як повідомив мер Одеси Геннадій Труханов, ідеї розширити Миколаївську дорогу, яка з'єднує центр Одеси з житловим масивом Котовського, з п'яти до шести смуг обговорюють з 2019 року.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

До повномасштабного вторгнення у мерії хотіли зробити на Миколаївській дорозі виділені смуги громадського транспорту, додати ще одну реверсивну смугу, змінивши розмітку та модернізувавши систему світлофорів. Так хотіли збільшити пропускну спроможність цієї дороги вранці у бік центру міста та ввечері назад.

Нагадаємо, що раніше в Одесі продовжують розширювати паркувальний простір. На сесії міськради 27 вересня розглянуть питання її збільшення на 225 машиномісць, а саме призначення комунального підприємства "Одестранспарксервіс" оператором ще семи майданчиків у центральній частині міста.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах