Рух однією з вулиць Одеси буде закрито до зими

Рух на одній із вулиць Одеси буде закрито до зими.

Рух на одній із вулиць Одеси буде закрито до зими. Фото: od.vgorode.ua

Транспорт та інфраструктура
28 жовтня 2023 10:34

Рух транспорту на ділянці вулиці Шота Руставелі в Одесі буде закрито до грудня цього року. Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

Так, з 28 жовтня до 10 грудня 2023 року рух транспорту на ділянці від вулиці Мальовничої (раніше вулиця Скворцова) до вулиці Авіаційна тимчасово закрита. Відповідне розпорядження підписав міський голова Одеси Геннадій Труханов.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Причина перекриття пов'язана з проведенням робіт з влаштування зливної каналізації цією вулицею.

Нагадаємо, що раніше рух транспорту на ділянці Деволанівського узвозу в Одесі буде закрито 31 грудня 2023 року. Йдеться про перекриття руху на машинах на ділянці від вулиці Єврейської до Карантинного узвозу. Таке рішення ухвалили через проведення капітального ремонту узвозу.

Проект капремонту Деволановського узвозу було розроблено у 2019 році. Він передбачає: оновлення систем водопроводу, водовідведення та каналізації; встановлення зовнішнього освітлення, заміну електричних мереж та мереж зв'язку; будівництво тротуарів та дорожнього полотна. Роботи було розпочато у 2021 році.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах