На Одещині тимчасово перекрили рух на двох трасах (оновлено)

На Одещині тимчасово перекрили рух на двох трасах.

На Одещині тимчасово перекрили рух на двох трасах. Фото ілюстративне: bessarabiainform.com

Транспорт та інфраструктура
26 листопада 2023 10:30

26 листопада через погіршення погодних умов на двох автошляхах Одеської області тимчасово перекрили рух. Про це повідомили у пресслужбі Служби відновлення розвитку інфраструктури в Одеській області.

Так, тимчасово закрито рух для великовантажного транспорту на трасах М-15 Одеса – Рені (на місто Бухарест) та М-28 Одеса – Южне – М-14 (об'їзд міста Одеса).

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Обмеження набули чинності з 08:30 26 листопада. Таких заходів вжито з метою забезпечення ефективної роботи снігоприбиральної техніки та недопущення скоєння ДТП та виникнення пробок.

Орієнтовно рух на трасах буде закрито протягом 12 годин. Про зняття заборони та відновлення руху автотранспорту повідомлять додатково.

На Київському та Тираспільському шосе, а також Шкодовій горі утворилася ожеледиця. На даний момент комунальники посипають дороги піщано-сольовою сумішшю.

Водіїв просять бути обережними на дорогах і за можливості не виїжджати без термінової необхідності.

ОНОВЛЕНО: Через посилення негоди рух на автодорозі М-15 Одеса – Рені (на місто Бухарест) перекрили для всіх видів транспорту. Також обмеження в русі для вантажівок ввели на трасі М-05 Київ – Одеса. 

ОНОВЛЕНО: З 15:30 26 листопада через погіршення погодних умов (інтенсивного снігу, шквального вітру та ожеледиці) тимчасово перекрили рух для великовантажного транспорту на трасі М-16 Одеса – Кучурган. Орієнтовно заборона діятиме 12 годин.

ОНОВЛЕНО: Рух транспорту на трасі М-16 Одеса – Кучурган повністю перекрили. Правоохоронці регулюють рух на дорогах, де через негоду виникли пробки, і допомагають людям, які потрапили до заметів.

ОНОВЛЕНО: Начальник Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив, що станом на 19:30 на трасі М-05 Київ – Одеса діє заборона руху всіх транспортних засобів. Орієнтовно заборона діятиме протягом чотирьох годин. Про її скасування повідомлять додатково. 

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах