Після негоди: яка ситуація на трасах на Одещині 28 листопада (оновлено)

Після негоди: яка ситуація на трасах на Одещині 28 листопада.

Після негоди: яка ситуація на трасах на Одещині 28 листопада. Фото: t.me/od_patrolpolice

Транспорт та інфраструктура
28 листопада 2023 10:15

У вівторок, 28 листопада, на Одещині більшість раніше непроїзних доріг вже відкрили, принаймні для легкових автомобілів. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції на Одещині.

Так, йдеться про такі ділянки нашого регіону:

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– М-15 (Одеса – Рені) з 11 кілометра до 307 кілометра тимчасово заборонили рух для вантажного та пасажирського транспорту. Рух легковиків заборонили, але на вузьких ділянках рухається у реверсному режимі;

– М-16 (Одеса – Кучурган) з 0 кілометра до 59 кілометра тимчасово заборонили рух для вантажного та пасажирського транспорту. Рух для легковиків вже дозволили, але на вузьких ділянках рухається у реверсному режимі;

– М-05 (Київ – Одеса) з 274 кілометра до 466 кілометра тимчасово заборонили рух для вантажного та пасажирського транспорту. Рух для легковиків вже дозволили, але на вузьких ділянках рухається у реверсному режимі.

Оновлено:

Як повідомили у міськраді, міжнародну трасу М-15 Одеса-Рені перекриють до 15:00 сьогодні, 28 листопада.

За інформацією прес-служби ДСНС, за ніч та ранок рятувальники звільнили зі снігового полону 145 автомобілів, з яких один автобус та дві карети медиків. Надано допомогу 324 громадянам.

Загалом із кучугур звільнили 849 автомобілів, з них 24 автобуси та 17 карет швидкої допомоги. З проїжджих частин доріг та будинків прибрали 53 дерева. Від ДСНС залучали 243 одиниці техніки та 928 рятувальників.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах