Між Килією та Ізмаїлом на Одещині ремонтують аварійний міст

Між Килією та Ізмаїлом на Одещині ремонтують аварійний міст.

Між Килією та Ізмаїлом на Одещині ремонтують аварійний міст. Фото: bessarabiainform.com

Транспорт та інфраструктура
15 грудня 2023 08:52

На Одещині розпочався ремонт мосту через канал Кофа біля міста Кілія на автодорозі Т-16-07 (Кілія-Ізмаїл). Про це повідомляє Бессарабія INFORM.

За попередніми даними, роботи триватимуть близько шести місяців. Вже з 16 грудня рух цією ділянкою буде неможливим, тому водії повинні врахувати це при плануванні поїздки та користуватися альтернативним маршрутом.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За зиму підрядник планує розібрати міст спочатку з боку Кілії, а потім із боку Ізмаїла, а вже з березня будуватиметься новий. Загальна вартість робіт становить 212 мільйонів 40 тисяч гривень, які фінансує Служба відновлення. Проект передбачає капітальний ремонт, включаючи зміцнення узбіччя, демонтування пошкоджених деталей, оновлення мостового полотна, проїзної частини та низку інших робіт.

Рух мостом заборонено через небезпеку ще з літа 2021 року, проте ним продовжували користуватися автомобілі, через що він ще більше просів.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах