Великі автобуси в Одесі можуть водити жінки: чоловіки-водії пішли на фронт

Великі автобуси в Одесі можуть керувати жінками: чоловіки-водії пішли на фронт.

Великі автобуси в Одесі можуть керувати жінками: чоловіки-водії пішли на фронт. Фото: t.me/odesamasstransit

Транспорт та інфраструктура
04 сiчня 08:27

Великі автобуси в Одесі, подаровані Одесі містом-побратимом Регенсбургом, нема кому водити, тому місто розглядає варіант навчання жінок. Їх навчатимуть транспортники з Регенсбурга та Берліна. Про це повідомляє мер Одеси Геннадій Труханов.

Так, штат водіїв, які мають обслуговувати десять автобусів, досі повністю не укомплектували, оскільки водіїв-чоловіків не вистачає через мобілізацію.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Усього потрібно стільки водіїв, щоб вони могли курсувати у дві зміни. Крім того, потрібний резерв на випадок хвороби або іншої форсмажорної події. Поки що у міста немає навіть половини необхідної кількості людей.

Проте варто зазначити, що поки що у місті прибули лише шість із десяти обіцяних автобусів. Паралельно ще ведуться переговори щодо постачання партії такого транспорту з Туреччини. Тож кваліфіковані кадри вкрай необхідні будуть у будь-якому разі.

Нагадаємо, що у північних районах міста помітили нові регенсбурзькі автобуси. Їх тестують. На їхньому табло вже світиться номер нового маршруту – 141 – він з'єднуватиме вулицю Семена Палія з центром міста.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах