На вулицях Одеси помітили нові регенсбурзькі автобуси

На вулицях Одеси помітили нові автобуси регенсбургів.

На вулицях Одеси помітили нові автобуси регенсбургів. Фото: t.me/odesamasstransit

Події
22 грудня 2023 16:31

На вулицях Одеси, у північних районах міста, помітили нові автобуси Регенсбурга. Про це повідомляє Odesa Mass Transit.

Так, одесити вже не першого дня спостерігають обкатку гуманітарних автобусів. На їхньому табло вже світиться номер нового маршруту – 141 – він з'єднуватиме вулицю Семена Палія з центром міста.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами очевидців, автобуси зупиняються на всіх зупинках громадського транспорту, але не посадкують. Ймовірно, йде хронометраж нового маршруту, щоб уточнити графік його роботи.

На вулицях Одеси помітили нові автобуси регенсбургів.На вулицях Одеси помітили нові автобуси регенсбургів. Фото: t.me/odesamasstransit





Відео: odesamasstransit

Нагадаємо, що в мережі розповсюджуються фото першого нового вагона Татра-Південь К1Т306, які Одеса купує за кредитом Європейського інвестиційного банку. Таких вагонів буде 13. Так, поки що це фотографія із заводу. Втім, перший вагон уже в дорозі, і незабаром буде в Одесі.

Це буде перший новий трамвай в Одесі за вісім років: до цього найновішим трамваєм був Татра-Південь К1М під бортовим номером 7012 (випущений у 2015 році), оскільки вагони сімейства "Одіссей" та "Одіссей Макс" не є новими вагонами - це модернізація старих Татр із заміною кузова та електроніки.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах